We zijn halverwege de maand maart en daarmee zit ook de helft van de Giant Track Ruinen Challenge erop. Tijd om, zoals aangegeven, een tussenstand te publiceren. Daarbij tellen alle ritten mee die tot en met 15 maart zijn ingestuurd op ons mailadres. Onderstaand kun je de top-3 vinden van het aantal gereden rondes op de Giant Track Ruinen, evenals de snelste tijden in de Gerben Mos Challenge en op het Giant Store Arnt segment.

Graag wijzen wij iedereen er nog even op dat je voor deelname wel ook echt je ritten naar ons moet sturen. Dat kan via het daarvoor bestemde mailadres giantlivbeneluxoffroadteam@hotmail.com. Als we ze niet toegestuurd krijgen, is het voor ons namelijk niet duidelijk wie deel wil nemen en hebben wij ook geen contactgegevens bij het winnen van eventuele prijzen. En let wel; alles is nog mogelijk! Achter de top-3 bij de mannen staan meerdere mannen die ook al een mooi aantal ronden hebben gereden. Daarbij hebben we meerdere inzendingen gehad van mensen die in één rit drie over vier keer de Giant Track Ruinen hebben afgelegd.

Wil je alle informatie over de Giant Track Ruinen Challenge en de te winnen prijzen nog eens teruglezen? Dat kan in dit bericht dat weer eerder al op onze website hebben geplaatst.

Giant Track Ruinen Challenge – mannen

Naam Rondes
1 Jan Oldewenning 13
2 Simon Last 10
3 Henco Benjamins 7

Giant Track Ruinen Challenge – vrouwen

Naam Rondes
1 Janita Doorten 7

Gerben Mos Challenge – mannen
Henry Jansen – 2:17 minuten

Gerben Mos Challenge – vrouwen
Janita Doorten – 2:53 minuten

Giant Store Arnt segment – mannen
Henry Jansen – 3:15 minuten

Giant Store Arnt segment – vrouwen
Janita Doorten – 4:06 minuten


Als toevoeging nog wat extra informatie over de Strava segmenten:

  • De Gerben Mos Challenge is op Strava terug te vinden als de ‘Flowtrail Gijsselte XXL’.
  • Het Giant Store Arnt segment is op Strava terug te vinden als ‘Richting bovenveen deel 1’.