Ze is de laatste aanwinst van MijnBAD – Liv/Giant, Hannah van Boven. Op onze Facebookpagina vertelde ze onlangs al over hoe ze begon met mountainbiken. Maar hoe kwam ze uiteindelijk waar ze nu is en hoe kwam ze bij het team? Daar vertelt Hannah ook graag wat over. “Dat ik vandaag de dag nog steeds met zoveel passie en liefde aan mountainbiken doe, komt mede door dit team”, zo stelt ze zelfs.

“Het begon eigenlijk allemaal vorig jaar”, gaat Hannah terug in de tijd. “Iets waar ik stiekem van droomde werd de waarheid; ik werd Nederlands kampioen! Dat was onverwachts, maar zo bijzonder. Toen stonden er opeens best veel teams voor me in de rij. Dat is best verwarrend.”

Dus wat doe je dan? Een keus maken natuurlijk en die bleek op MijnBAD – Liv/Giant te vallen. “Uiteindelijk heb ik de beste keuze ooit gemaakt. Mede dankzij de sponsoren, begeleiding en ondersteuning ben ik al zoveel stappen verder dan vorig jaar. Wie had dat ooit gedacht?! In korte tijd heb ik al zoveel geleerd en ervaring opgedaan. Het seizoen is nog lang niet voorbij en er gaan nog heel veel mooie dingen komen. Daar kijk ik naar uit. Op naar de wedstrijden!”