Wist je dat Giant ook enkele Giant Tracks heeft? Wie wel! En natuurlijk laten we jou ook graag kennis met ze maken, naast dat we jullie in deze tijd natuurlijk graag in beweging zien en dus zien fietsen. Daarom hebben we iets tofs bedacht; de Giant Track Ruinen Challenge. Die bestaat uit drie onderdelen; het zo vaak mogelijk rijden van de Giant Track Ruinen in de maand maart, het neerzetten van de snelste tijd in de Gerben Mos Challenge en het neerzetten van de snelste tijd op het Giant Store Arnt segment. En daar zijn heel toffe prijzen mee te winnen!

Hoe het precies zit? De Giant Track Ruinen Challenge loopt de complete maand maart. Je hebt dus vanaf maandag 1 maart tot en met woensdag 31 maart de tijd. De challenge zelf is heel ‘simpel’. De persoon die in de maand maart het meeste aantal rondes aflegt op de Giant Track Ruinen (18,2 kilometer), is de winnaar. Ongeacht of dit een man of een vrouw is. Degene die de meeste rondes heeft gereden wint de hoofdprijs; een gepersonaliseerd teamshirt van het Giant Liv Benelux Off-road Team, een Giant Rail SX Mips MTB helm (van Giant store Arnt) en een goodie bag van teampartner MijnBAD.

Gerben Mos Challenge en Giant Store Arnt segement
Naast het rijden van zoveel mogelijk rondes, dagen we je ook nog uit om zo hard mogelijk te rijden op enkele punten. De man en de vrouw die in maart het snelste zijn op de Gerben Mos Challenge, van bordje 44 tot bordje 45 op de route, winnen een mountainbike clinic door onze teamrijder Gerben Mos! De man die het snelste is op het Giant Store Arnt segment (vanaf bordje 60) wint een Giant voetpomp, met co2 patronen en een tooltje. Voor de snelste vrouw op datzelfde segment ligt een Liv voetpomp klaar, met eveneens co2patronen en een tooltje.

Stuur je Strava ritten op voor deelname
Let op: Wij kunnen natuurlijk niet een maand lang in het bos gaan zitten turven wie er allemaal langskomen. Upload daarom je ritten in maart en stuur die per e-mail naar ons mailadres giantlivbeneluxoffroadteam@hotmail.com. Wij zullen per deelnemer het aantal rondes optellen en ook de snelste tijden bijhouden. Op dinsdag 16 maart publiceren we een tussenstand en op donderdag 1 april maken we de winnaars bekend.

De drie Strava segmenten
Voor het gemak hierbij voor jullie de drie Strava segmenten op een rij:
Giant Track Ruinen Challenge
Gerben Mos Challenge
Giant Store Arnt segment

Thom Bonder bij de start van de route van de Giant Track Ruinen. Op de foto bovenaan zie je Gerben Mos bij de start van de Gerben Mos Challenge. Beide renners komen uit de regio en kennen de Giant Track Ruinen goed.

Het kenmerkende bordje als startpunt van het Giant Store Arnt segment.